Ski Upp Stockholm

Kom och testa Skimo mitt i Stockholm! Varför ta liften närd du kan gå upp för backen med stighudar? Ingen tidigare erfarenhet behövs. Kom bara hit med ett glatt humör så får du låna all nödvändig utrustning och tips på hur det blir roligast.

Hammarbybacken 2H

En skidalpin tävling både för erfarna skidalpinister som nyfikna topptursskidåkare arrangerad på berget Hammarbybacken, mitt i huvudstaden Stockholm. Tävlingen går ut på att under två timmar avverka så många höjdmeter som möjligt genom att ta sig upp och ner i Hammarbybacken. Det finns två klasser, lag- och soloklass.

För mer information se hemsidan!

Datum:
TBD
Tid:
Plats:
Kostnad:
0 kr

Se fler platser

Bjursås

Nyfiken på Skimo? Kom till Ski Upp i Bjursås Skicenter och testa hur det är att gå uppför en skidbacke med stighudar. Det enda du behöver ha med dig är ett glatt humör – vi förser dig med utrustning och instruktioner hur du ska göra.

Läs mer

Funäsdalen

Nyfiken på Skimo? Kom till Funäsdalen och var med i Ski Upp. Det enda du behöver ha med dig är ett glatt humör – vi förser dig med utrustning och instruktioner hur du ska göra.

Läs mer

Sundsvall

Kom och prova på Skimo. Allt du behöver är ett glatt humör. Ski Upp ger dig tips om hur du gör för att ha så roligt som möjligt och du får även låna riktigt bra utrustning av oss utan kostnad.

Läs mer