Testa Skimo i Funäsdalen

Nyfiken på Skimo? Kom till Funäsdalen och var med i Ski Upp. Det enda du behöver ha med dig är ett glatt humör – vi förser dig med utrustning och instruktioner hur du ska göra.

Funäsdalen Rando/Skimo Race

Midvinter skimorace i Funäsdalen. Mitt i Funäsdalen på Funäsdalsbergets framsida med nästan 400 meter stigning så finns Sveriges bästa fasta skimoled. Första helgen i februari när vintern är som starkast så hålls varje år Funäsdalen skimorace. Funäsdalen skimorace är ett varvlopp med strax över 1000 höjdmeter vertikal  stigning. Banan går i teknisk naturlig terräng med partier av skidor på ryggsäcken. Utsikten över Funäsdalen by och fjäll är mäktig.

För mer information se facebook.

Datum:
TBD
Tid:
Plats:
Kostnad:
0 kr

Se fler platser

Bjursås

Nyfiken på Skimo? Kom till Ski Upp i Bjursås Skicenter och testa hur det är att gå uppför en skidbacke med stighudar. Det enda du behöver ha med dig är ett glatt humör – vi förser dig med utrustning och instruktioner hur du ska göra.

Läs mer

Stockholm

Kom och testa Skimo mitt i Stockholm! Varför ta liften närd du kan gå upp för backen med stighudar? Ingen tidigare erfarenhet behövs. Kom bara hit med ett glatt humör så får du låna all nödvändig utrustning och tips på hur det blir roligast.

Läs mer

Sundsvall

Kom och prova på Skimo. Allt du behöver är ett glatt humör. Ski Upp ger dig tips om hur du gör för att ha så roligt som möjligt och du får även låna riktigt bra utrustning av oss utan kostnad.

Läs mer