Kom och prova Skimo i Bjursås

Nyfiken på Skimo? I början av 2022 kommer du kunna komma till Ski Upp i Bjursås Skicenter och testa hur det är att gå uppför en skidbacke med stighudar. Det enda du behöver ha med dig är ett glatt humör – vi förser dig med utrustning och instruktioner hur du ska göra.

Bjursås Skimo Race

Bjursås Skimo Race är en skimotävling som består av varvlopp med ännu okänt antal varv. Vinnartiden är ungefär 2h. Alla andra avslutar när vinnaren går i mål så du behöver inte vara orolig för att vara ute hela natten.

Datum:
TBD
Tid:
Plats:
Kostnad:

Se fler platser

Funäsdalen

Nyfiken på Skimo? Kom till Funäsdalen och var med i Ski Upp. Det enda du behöver ha med dig är ett glatt humör – vi förser dig med utrustning och instruktioner hur du ska göra.

Läs mer

Stockholm

Kom och testa Skimo mitt i Stockholm! Varför ta liften närd du kan gå upp för backen med stighudar? Ingen tidigare erfarenhet behövs. Kom bara hit med ett glatt humör så får du låna all nödvändig utrustning och tips på hur det blir roligast.

Läs mer

Sundsvall

Kom och prova på Skimo. Allt du behöver är ett glatt humör. Ski Upp ger dig tips om hur du gör för att ha så roligt som möjligt och du får även låna riktigt bra utrustning av oss utan kostnad.

Läs mer